2019, Vierde weekend in Mei

Schalkhaar Life!

Kom allemaal!

image01

Spetterende aftrap

Schalkhaar Life! 2019

vrijdag 24 mei

image02

Meest uiteenlopende activiteiten

voor jong en oud

op zaterdag 25 mei

image03

Trappen, stappen en een

laatste rondje lappen

zondag 26 mei

image04

Braderie


Ook dit jaar organiseert Schalkhaar Life! de jaarmarkt/braderie, en wel op zondag 26 mei 2019. Het weekend van 24 t/m 26 mei zal in het teken staan van het jaarlijkse dorpsfeest en wordt opgeluisterd met diverse activiteiten voor jong en oud.

Net zoals afgelopen jaar zal de braderie gehouden worden in het centrum van ons dorp. De ronde: Timmermansweg, Oerdijk, Smidsweg, Pastoorsdijk. We zullen o.a. met straattheater, muziek en uiteraard diverse activiteiten voor de kinderen de braderie verder aankleden.

INSCHRIJFFORMULIER S.V.P. VOLLEDIG INVULLEN !

Naam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Tel. nr.:
eMail:
Omschrijving van de activiteit/ de te verkopen artikelen:

Aantal:

Aantal:


Betaling vóór 30 april op ibannummer: NL72RABO0102131805 t.n.v. Stichting Schalkhaar life! te Schalkhaar onder vermelding “Braderie 2019”. Uw betaling dient voor 30 april ontvangen te zijn op bovenstaande bankrekening. Uw plek is alleen gegarandeerd na ontvangst van het verschuldigde bedrag !

Kraamnummers (plus plattegrond) worden uitsluitend nadat vooruitbetaling heeft plaatsgevonden, enkele dagen van tevoren aan U opgestuurd of telefonisch doorgegeven. Zoals altijd proberen we met eventuele wensen rekening te houden, echter kunnen we de invulling daarvan niet garanderen.

NB: Bij afzeggingen na 30 april of bij niet verschijnen tijdens de braderie volgt geen restitutie van het door u betaalde bedrag.